Skönt när det känns att man är på rätt väg

Era och jag var iväg på en tvådagarskurs i Nykvarn torsdag-fredag i veckan som var. Det var första gången hon åkte bil så långt, första gången hon bodde på hotell, första gången på kurs, ja det var många upplevelser dessa dagar som var första gången för henne.

Jag är så imponerad av att hon höll ihop så pass bra trots att hon är lite osäker på andra hundar och väldigt störningskänslig.

Att dela hotellrum med snälla Fluff var absolut inga problem:

På själva kursen så visade det sig att vi hade väldigt många fina grunder att stå på och det var mest jag som skulle våga sätta ihop saker till moment. Fick många välbehövliga sparkar i baken så nu ska vi nog utvecklas än mer tillsammans min fina Era och jag In Love Vi började gå i friaföljet, fick till fina hållanden på apporten, började med lite mer stadga och i sista passet blev det ett par fina budföringar med nya mottagare också!

När vi kom hem var det självklart jätteskoj att träffa whipparna som jag tror hon ändå hade saknat, men på lördagen tillbringade hon ganska mycket tid i fåtöljen kiss

Erika

Vad kul! Då var ni nästgårds från mig smile – har en kvarts körning till hallen ungefär. Ska dit och träna idag faktiskt. Och härligt att ni redan är så bra igång!

cissi

Ja ni har det lyxigt där runt Mälardalen med en hel hög hundhallar på olika ställen, är lite avundsjuk blum
Lycka till med träningen!

Sara

Låter som ni haft en bra kurs och bra att du fick inse att du gör ett bra jobb ? hoppas på att du har lite film att bjuda på med ?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.