web analytics

Se framåt, inte bakåt

Så här på årets första dag är det lätt att både titta bakåt och kanske gräma sig över det år som gått och se framåt och hoppas på ett superbra år.

Visst kan, och till och med kanske ska, man lära sig av det som hänt men jag har alldeles för lätt att älta allt dåligt och alla problem som varit så nu tänker jag försöka strunta i 2014 och fokusera framåt! Eller ja ni kan få nöjet att se en gammal bild jag hittade i ett album hos mamma i går ;-) Det är jag för drygt 34 år sedan när jag gifte mig första gången, en viss förändring har skett på dessa år kan man säga *rofl* :

800816

2015 startade på bästa sätt med en mycket bra rapportträning för Lunas del och målet för året är att vi ska försöka ta oss ut i en appell *yes* Sen är det ju självklart så att jag även hoppas att hon klarar licens på både whippetrace och LC under detta år!

Med Hojt är målet att klara av lägre klass spår och kanske även lydnadsklass tre, dessutom vill jag utveckla specialsöket mer men vi får se hur det blir med det.

För min egen del har jag också några mål som jag hoppas ska bli verkliga under 2015 men dom behåller jag för mig själv ett tag till *cool*

4 reaktioner till “Se framåt, inte bakåt”

  1. Ja det är konstigt hur filosofisk man blir i nyårstider.
    Härligt med målsättningar, och det verkar ju inte alls som att du har tagit i för mycket. I mina öron (ögon kanske, jag läser ju) verkar målen klart överkomliga. Eller, jag vet ju förstås inte hur det är med de hemliga, men eftersom du är en klok kvinna så antar jag att dessa mål också klaras av *kiss*
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.