web analytics

Så skönt!!

 

I går var det äntligen dags för första ridhusträningen för säsongen, och det var så skönt med tanke på hur det regnade ute! Sen blir man i och för sig sandig precis över allt men det får man ta då fördelarna med ljuset, att det är torrt och inte blåser verkligen överväger :yes:
Att drömen sen vore en riktigt hundträningshall på samma avstånd hemifrån som ridhuset är en helt annan sak ;-)

Det var bara Király som fick följa med då Hojt fortfarande inte är helt pigg.

Det blev tränat på stå på target i rutan (och springa dit), ff, läggande under gång, inkallning, apportering och fjärrdirigering och jag tycker det gick mycket bra om man inte räknar med att han ”flippade” ur vid ett tillfälle :reallypissed:  Måste komma ihåg att jag inte får släppa fokuset på honom en enda sekund när man tränar fler tillsammans…

Med tanke på att det var första gången på länge i ridhuset så backade jag lite i träningen men på alla moment utom fjärren kom jag snabbt tillbaks till samma nivå som utomhus och dessutom en liten, liten bit till :rotfl: Det var som sagt bara fjärren jag inte kom framåt med men det momentet har jag inte kört någon annan stans än hemma i köket (och knappt där) på väldigt länge så jag är glad att vi inte backar ändå :yes:

Springa till targeten och stå fungerar riktigt bra så i går började jag lägga på ordet så får vi se hur länge det tar innan jag lyckas befästa det ;-)

Vi var bara tre då Jerker och Impe inte var med av förklarliga själ så det var gått om plats. Efteråt diskuterade vi hur träningen gått för var och en och alla var nöjda :yes:
Jag hade en mycket nöjd kung med mig hem :heart: där vi möttes av en inte fullt lika nöjd prins ;-) Men man märker att han inte är helt frisk då han är nöjd bara av att jag kommer hem :heart:

6 reaktioner till “Så skönt!!”

 1. Åh ridhus… Det har vi nog ett en bit bort i skogen… :sidefrown: Kanske skulle ta och kolla vad det kostar att hyra det en timme.
  Kul att det går så bra med Kungen! Krya på Hojtet!

 2. Skönt med inomhusträning. Vi avstår ridhus med tanke på hur sandigt det skulle bli här hemma då … Hoppas på en kall men snöfattig vinter ;)
  Härligt att du kommer framåt i de flesta momenten. Man kan inte sätta ribban alltför högt (lätt att säga, jag vet) i ny miljö.
  Många kramar till er allihop

  1. Nej jag vet och jag är ibland inte så bra på att backa i första läget, men i torsdags gjorde jag det och är så nöjd :yes:
   Kram till er alla också :heart:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.