web analytics

Plus på ”kontot”

Ryggen bråkar och jag har helt slut på energi känns det som… men idag fick jag lite påspädning av energin vilket var så behövligt!!! Var på ”lydnadskursen” och även om jag bara orkade vara med ett pass (vilket i och för sig tog dryga 2,5 timmar inklusive genomgång och fika ;-) ) så gav det både bra träning med Hojt (lf, läggande under gång, apportering och hopp) och positiva känslor till mig – tack tjejer :heart:

När jag kom hem hade Jerker rensat i carporten och så här fint blev det när han var klar:

carporten130525

Spinningcykeln ska bort och skräpet till höger ska till Miljöstationen, men sen så är det rent och fint! Och inte nog med att han städade där han har lagat en underbart god middag till mig också :inlove:

middag130525

Köttfärsbiffar med en gratäng gjord på broccoli, champinjoner, grönmögel och grädde (iMat i vårt fall då det är laktosfritt) samt ett gott glas rött vin till :yes:

Nu ska jag vila då jag ska orka med avslutning på Hojts spårkurs i morgon – det blir nog en energigivande dag det med!

 

2 reaktioner till “Plus på ”kontot””

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.