web analytics

Paus

Nu tar vi en paus i tränandet efter att förra veckan ha tränat fem av sju dagar ;-)

Spårandet är som vanligt roligast men vi har även fått till ett par riktigt bra lydnadspass men den här veckan blir det fokus på lite annat. Har idag varit hos naprapaten så just nu är jag ganska mörbultad :-/

impe_hemsidan

Vi har hjälpt Merny, som syr selar och halsband, att konstruera en ny enkel variant av vinthundssele som även fungerar bra på andra raser där man behöver ha lite mer kontroll. Hon kommer att lägga ut den på hemsidan denna vecka och sen kan man börja beställa den.

Inte bara det att den är snygg utan man kan dessutom få det i olika färger allt beroende på vad man själv tycket! Vi har ju redan två vanliga selar därifrån som vi också är supernöjda med, dessutom har Impe ett fint lila halsband också från Merny!

merny_hemsidan
Den här veckan blir det fokus på trädgården och framför allt trädbeskärning. Syrran kommer över så vi ska hjälpas åt, hon är inte lika höjdrädd som jag så hon får klättra ;-)

Nästa vecka börjar appell/lägreklass-kursen på allvar vilket ska bli himla roligt så då tar vi nya tag med hundtränandet :-))

6 reaktioner till “Paus”

    1. Ja jag tyckte den blev bra – jag tog Åsas fina bilder och lade ihop tre stycken :-))

      Impe är alltid stilig :heart:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.