web analytics

Om att förbruka för många skedar…

Det är väldigt långt mellan blogginläggen nu men med en dålig högeraxel/överarm så blir det bara det nödvändigaste gjort vid datorn.

Försöker ta det lugnt och göra det bästa för både axel/armen och min trasiga menisk men det är inte alltid så lätt. Jag jobbar inte med Hundkänslan just nu utan bara som handledare åt SKK på deras onlineutbildningar vilket är betydligt skonsammare för kroppen, och väldigt intressant faktiskt. Men jag vill ju fortfarande ta hand om våra hundar på bästa sätt och i det ingår ju träning vilket ibland kostar för många ’skedar’… Jag har fortfarande väldigt svårt att accepterar att jag inte fixar att göra lika mycket som vanligt även om detta nu har pågått i två år. Först var det vänsteraxeln, sen var det ryggskott och nu är det höger knät med skadad menisk och höger axel…

När jag kommer igång och tränar med hundarna så glömmer jag oftast bort att jag har ont men efteråt undrar jag ibland om det var värt det. Fast nu känns det i alla fall som det är på väg åt rätt håll så om jag försöker låta bli att förbruka för många skedar om dagarna så kanske det äntligen är på väg att vända.

Tur att tjejerna kan roa sig själva mellan varven :inlove:

161028

5 reaktioner till “Om att förbruka för många skedar…”

  1. För vissa tar det betydligt längre än två år att inse att man inte är som vanligt. Jag har inte fattat det än (:unknw:)

    Krya på dig!

    1. Nä men du din stackare har ju permanenta problem (:sorry:)
      Jag ska ju bli friskt någon gång är det tänkt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.