web analytics

Nya utmaningar

Har varit fullt upp här ett tag då vi håller på att renovera lite igen ;-)
Men nu är det snart klart och det blir kanonbra :yes:  Det är ”bara” att flytta in alla saker som är kvar, just nu finns dom över allt i huset och det ska bli skönt att få ordning igen.

En del hundträning har vi ändå hunnit med så klart!
Hojt och jag tränar på med lydnad, spår och uppletande och det går framåt om än lite långsamt – men vi har inte bråttom han är ju bara drygt 15 månader och vi har hela livet på oss.

Impe och Király har fått börja på agilitykurs!!
Grundkurs trots att båda två redan har gått en sådan men för Királys del var det ett och ett halvt år sedan och vi har inte kört någon agiltiy alls på över ett år och Impe och husse har inte heller tränat något sedan dom gick sin i höstas. Både jag och Jerker tyckte det var roligast att börja om från början och eftersom klubbens upplägg av agilitykurserna förändrats var det bara bra. Nu är det först 4 gånger med hinderinlärning och sen är det 6 gånger med handling – ska bli himla roligt!

Vi började i torsdags med hopphinder och tunnel och det visade sig att Király mycket väl kom ihåg och tyckte det var superkul :rotfl:
Tränade ett pass i går när vi var på Tingsryds BK och det gick också bra!
Nästa gång ska vi börja med slalom så jag tänkte att jag idag skulle kolla hur mycket han kom ihåg från det vi körde tidigare och satte upp Rusta-slalomet i trädgården. Började först med 8 pinnar som lutade lite utåt i överkant och det gick över förväntan så jag satte upp alla 12 och efter några gånger klarade han även det! Filmade för att själv kunna se hur det såg ut då jag tyckte han hade lite dålig fart men det hade han visst inte fick jag höra ;-)

8 reaktioner till “Nya utmaningar”

 1. Jag ser minsann att du springer! Typ ;) Din fart vet jag inte om den räcker…? Men Kiralys fart är det inget fel på :) Duktig K! :yes:

  1. Nja springer vet jag inte om man kan kalla det ;-) och inte lär den farten räcka för att hänga med Király inte så bara att träna på 8-)
   Ja tycker han något är kul så är han jätteduktig :inlove:

 2. Ja, agility är ju så kul! Ser bra ut ju, fullt ös. Man kan inte va bra på allt men huvudsaken är ändå att det är skoj och man har kul tillsammans.
  Kram

  1. Ja och Király gillar verkligen agility så det är bara för matte att hitta gläden också ;-)
   kram

  1. Ja tänk så ”fel” det kan bli 8-)
   Men jag tror du kommer att lyckas lära Hajja att agility är kul, du är ju på god väg att ”lära” mig det ;-)

 3. Dålig fart!? Hur fort springer du själv med den tekniken… Torsdagens pass blir lätt som en plätt för honom! Tror du Utzzi kan få springa efter… Hon tyckte inte alls d va kul med agility idag :(

  1. Hmm ska jag springa också :eek: ?:-) ;-)

   Du får komma hit och träna med oss i trädgården så kanske hon hittar glädjen :-))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.