web analytics

Några funderingar från mig idag

kiraly_hojt

Att äta ute är inte lätt när man är laktosintolerant men nu finns det ju laktastabletter att ta så jag införskaffade ett paket här för ett tag sedan. Men min fundering nu är NÄR ska man ta tabletten – precis innan man äter eller precis efter man ätit? Eller kanske mitt under måltiden? Och hur många behövs? Fick nämligen en lite reaktion i går trots att jag tog en tablett innan jag åt…..

Impe och Király lekte väldigt mycket när de var själv innan Hojt kom men sen dess är det inte ofta men idag såg jag dom ha roligt ute på gräsmattan när Hojt var inne hos mig. Är alltså rastillhörigheten så stark när det gäller vem man väljer att leka med trots att Impe och Király mer har växt upp ihop än vad Hojt och Király har gjort? Och då kommer ju den mänskliga aspekten på detta: saknar Impe en whippet-kamrat?

impe

Hur kommer det säg att man har så svårt att ta tag i saker man vet kommer att behövas göras något åt? I alla fall är det svårt att ta tag i dom i tid… man väntar oftast tills det har gått alldeles för långt… Mänskligt eller?

Nähe nu ska jag inte sitta här och fundera längre utan först jobba lite sedan blir det nog lite hundträning i trädgården! Ha en fortsatt bra dag alla ni där ute :-))

 

2 reaktioner till “Några funderingar från mig idag”

  1. Jag tycker att det märks på mina hundar att lika barn leka bäst. Deco och Bruno har samma språk när de leker och allt som Preben håller på med är för dem ganska obegripligt. :-(( Vi pratar ofta om att Preben borde få en egen corgi… ;-)

    1. Ja det verkar alltså vara så med alla raser, vi får väl se om Impe får någon whippet-kompis någon gång i framtiden ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.