web analytics

Ljuvlig!

Han är verkligen ljuvlig vår lilla Király-Kung :D

Han och Elton kommer redan jättebra överens, han inser att Elton är så pass mycket större och snabbare ute så han ser till att han har en buske eller mig att ta skydd bakom. Däremot inne har han inte så mycket hämningar ;)

Syrran var här i dag och vi skulle gräva upp alla lökar runt plommonträden, det var INTE enkelt med en valp som ville vara med och både gräva och ta hand om lökarna :razz:

Nu i kväll har jag jobbat och Jerker monterat vår nya bänk i köket/matrumet. Han var klar när jag kom in men det hade tydligen inte varit så lätt med en valp som skulle vara med och gå i alla kartonger och ”hjälpa till” att skruva, dessutom gärna gå på det Jerker skulle ställa upp :D

Király och jag leker och busar en hel del vi med och han är en hejare på att kampa redan – hur go och härlig som helst!

Nu när jag sitter i fotöljen med datorn en stund så har dom somnat under bordet båda grabbarna. Först låg dom en bit ifrån varandra men nu ser det ut så här (kan man bli annat än kär i dom båda?):

13 reaktioner till “Ljuvlig!”

 1. Jag kan tänka mig att det kan komma i ett liknande läge här så småningom – än så länge tar Elton till springandet när Király inte ger sig ;)

 2. Härligt att de kommer bra överens oavsett om de sover eller är vakna.

  Vänta bara tills det blir Elton som tar skydd när lillen blir FÖR intensiv. När Silver var liten (fast lite äldre än vad Király är nu förstås) brukade Spader ta skydd bakom mig. :D :D :D

 3. Ja Király är verkligen en helt normal, underbar valp <3
  Bettan: mycket att skriva om just nu, tror ni är fler därute som är som jag och gärna läser om valpar ;)

 4. Så mysiga de är.. Förstår att du tycker det är ljuvligt :) Figo får ligga nära Lucaz så länge han inte kommer så nära så han nuddar honom hihi. Men det beror på honom själv då han har svårt att låta bli att smaka på allt.

 5. Nu haglar inläggen :-) knappt så man hinner med. De verkar ha funnit varann, härligt. Låter som om han är precis som en valp ska va, busig, nyfiken och me överallt :-)
  Kram

 6. Vad söta de är ihop <3
  Bra att han kommit på att det gäller att ta skydd när Elton kommer farandes ute ;)
  Klart han måste vara med och hjälpa till..han ska ju lära sig mycket den lilla ;)
  Puss på nosen till dem..kram

 7. Gu så söta ihop! <3 Valpar och lökar är ingen bra kombination, ha ha! Kommer ihåg när en av mina terriers var valp och jag satte tulpanlökar! Kan säga att det blev inte en enda blomma ;) Alla grävdes upp! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.