web analytics

Livet rullar på.

Medan tankarna snurrar och vi ser fram emot att Raya ska löpa någon gång i januari-februari så går livet sin gilla gång. I fredags var vi bortbjudna på middag och Raya träffade en trevlig häxa (:cool:) .

Det finns fördelar med att bara ha korthåriga hundar, alla vill ha varmt och myser gärna med varandra :inlove:

I söndags var det meningen att Raya och jag skulle ha åkt till Moheda på en inofficiell utställning och umgåtts lite med Jenny och Malin. Tyvärr satte det senaste besöket hos kiropraktorn stopp för det så Jerker fick åka i stället. Dom hade haft en väldigt trevlig dag som avslutades med att Raya blev BIS-brukshund och dom kom hem med en otrolig mängd priser, väldigt generös utställning när det kom till priserna i BIS-finalerna tydligen!
Tack Malin för bilden :heart:

Gårdagen bjöd på soligt och kallt väder så jag och hundarna passade på att åka ner till Långasjö och gå en härlig promenad där. Vi avslutade med en hel del spring i en tom fårhage och alla njöt verkligen av både promenaden och leken.

4 reaktioner till “Livet rullar på.”

  1. Så roligt att se lite Långasjöbilder. Min kompis som bor i Vissefjärdatrakten gifte sig i kyrkan som man ser skymta på en av bilderna. Och förstås spelade jag på bröllopet (för lääängesen :-) …) !

  2. Grattis Raya!!

    Vilka fina bilder från igår. Vädret är verkligen underbart just nu. (Även om det är lite väl kallt på mornarna ❄️?)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.