web analytics

Länge sedan jag skrev något här.

Livet rullar på och på något sätt så händer det inte mycket samtidigt som det händer massor (:wacko:) . En konstig känsla men i dessa tider så får man nog vänja sig vid att allt är annorlunda mot hur det har varit.

Vi fixar här hemma och Jerker har renoverat husbilen, så nu håller den förhoppningsvis ett par år till.

Det blir en del hundträning, mest fysträning men lite spår och lydnad blir det också. Dock inte så mycket som jag skulle önska då ingen av tjejerna är riktigt lika förtjust i det som jag är, men vi tränar på i den takt som går så får vi se vad det blir av det hela så småningom.

Jag ska försöka blogga lite mer då det egentligen är en form som jag gillar även om det är perioder då livet kommer i mellan. Det har hänt en del, framför allt med våra ”valpar” så det kommer ett blogginlägg igen alldeles snart (:yes:) .

 

2 reaktioner till “Länge sedan jag skrev något här.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.