Jobb och träning

.

Träningsplanering inför dagens träning:
Elton: Träna ”Inte byta sak” i trädgården med två leksaker.
Király: FF – längre raksträckor. Stå under backa, stå kvar några sekunder innan belöning. Sittstadga.

Men först en promenad och sedan skriva rent föredraget om hälsa, massage och stretching Cool

Härlig skogspromenad, enda nackdelen är de skitiga hundarna man har med sig hem….
Föredraget blev ok (tror jag sen får man väl se vad folk som lyssnar på det säger), bra ordning av sakerna jag ska ta upp så nu är det bara layouten kvar Yes

Eltons träning gick bra. Började med två lika dana saker och första gången skulle han byta men sen gick det bra flera gånger. Efter en kort paus försvårade jag det hela med två olika saker men även det gick bra efter första två gångerna där han gärna ville byta. Avslutade med tre saker men det blev lite väl svårt, men när han klarat av det riktigt bra en gång fick han hämta in alla tre sakerna och sedan avslutade vi. Det roliga var att han bara blev mer och mer taggad men trots det var riktigt tyst – duktig kille In Love  Ska nog köra så här ett tag i trädgården innan jag tar ut det i skogen. Insåg dock nu när jag läser vad jag skrev i morse att jag skulle nöja mig med två saker…. hmm får nog bli bättre på att hålla mig till min planering.

Királys och min träning filmade jag för att se hur det såg ut. Väldigt nyttig att se det man själv gör, framför allt hur enormt dålig hållning jag har Wink
Tyckte först att Király gick lite långt ut och det gör han när jag ”vinglar” och inte sträcker på mig. Ser betydligt bättre ut när jag sträcker upp mig ordentligt. Belönar jag sedan på rätt ställe så ska vi nog få positionen där jag vill ha den.

Stå under backa är ju i sin linda än så länge men det kändes inte som vi kom framåt idag Thinking Får nog ta mig en funderare exakt på hur jag ska bete mig och vad jag ska belöna…..

Sitt kvar har blivit mycket bättre. Idag klarade vi av det vid sida och att jag gick några steg fram och vände mig om. Vid ett tillfälle ser man att han flyttade ena framtassen men sätter snabbt tillbaks den igen när han inser att han skulle sitta kvar In Love

Idag får ni en bild från första gången vi tränade ordentligt och det är 5 1/5 månad sen!
Tänk vad tiden går Clock

Jönsöligan

Bra att se sig själv på film när man tränar..då ser man ju om man har några olater för sig..eller hunden har det Wink
Blir nog ett intressant föredrag..fin bild på krulltotten smile
Kram

Maria

Ja uj vad tiden går och tänk så långt ni har kommit på denna ändå korta tid. Jätte fin bild på lillskrutten.

Cissi

Ja fruktansvärt nyttigt Sara, så mycket saker jag har för mig Blush
Tack, fast du har nog hört det mesta redan Wink

Ja Maria det har jag, kommer gärna till er och håller ett Big Smile
Nä, nu är det verkligen en toppentid framöver!
kram

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.