web analytics

Hemma

Vi hade verkligen en toppenhelg i Stockholm hos pappa och Leila – stort TACK :heart: men det är alltid skönt att komma hem igen! Jag och de fyrbenta har tagit det lugnt på dagen i dag men i kväll blev det lydnadsträning som vanligt.

Intåget i ridhuset blev inte bra då han var lite väl ”gapig” men ganska snabbt fick jag till bra fokus! ”Använde” Ulrika som var inne utan hund som störning och både Király och jag jobbade upp oss riktigt bra när det gällde både fokus och position :yes:
Sen blev det ligg vid sidan både i rörelse och stilla, gick riktigt bra!
Ståt är som det är och fungerar bra nos mot näsa men inte vid sidan…. Apporteringen gick också bra men han blir lite grund i ingången vilket vi får jobba med!
Avslutade med mer fokus, position och korta, korta förflyttningar i lf/ff och den här gången var det rejäl störning. Utzzi löpte (dock inte höglöp ;-) ) och Ulrika och jag använde varandra som ”störande objekt”! Király insåg snabbt att den här tjejen luktade gott men han var verkligen så himla duktig och lyckades nästan helt fokusera på mig och fortsätta med det vi gjorde :inlove: , även Utzzi skötte sig utmärkt :yes:

Jerker och Impe jobbade också med kontakt och position och enligt uppgift blir det bättre och bättre om än med små, små steg 8-)

15 reaktioner till “Hemma”

  1. Härligt att ni är på G! Vilken störning med löptik. Blir kul att följa er på tävlingsbanorna. Vill passa på att önska er en riktigt God Jul!

    Kram :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

    1. Tack :heart:
      Detta moment kallas ”försten ner i mattes godisficka” och enligt Király så är det väldigt synd att inte det finns med i lydnaden ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.