web analytics

Härlig dag!

Vi har haft en härlig dag i det vackra höstvädret!

Började med att ta en promenad på stan med båda hundarna, skillnaden blev att Király fick gå själv med matte en sväng i centrum medan Elton fick gå hem med husse. Király och matte tog bilen ;)

Jag åkte till Lindås loppis en sväng medan Jerker oljade in utemöblerna inför vintervilan.
Hittade ett par fina ljuslampetter i smide som blir bra i matrummet och två presenter. Presenterna hade jag kunnat handla när som helst då den ena var gjord av mamma och den andra av min moster :)

Efter lunchen planterade jag lite ”höstblommor” jag köpt på torget. Vi har ju börjat få så fint i trädgården nu när alla rabatter är borta. Den enda blomma som är kvar (om man bortser från dom ringblommor som har självsått sig i grönsakslandet) är denna vackra Kärleksört:

Kärleksört

Det är väldigt mycket tack vara min snälla och duktiga syster vi äntligen är klara med jobbet :victory:
Dessutom hade hon med sig dessa fina prydnader sist hon var här – TACK!:

Så här fint blev det i krukorna:

Hundarna var så klart med ute och här är det Király som har koll på vad matte pysslar med:

Fick en liten ”spark i baken” idag och fick till ett så roligt pass med Király efter maten. Han är så himla härlig att hålla på med och jag ska verkligen göra vad jag kan för att förvalta denna goding på bästa sätt :inlove:

13 reaktioner till “Härlig dag!”

 1. Fina krukor. Önskar ofta att jag haft en trädgård, men ännu mer nu när man har en liten valp med spring i benen.
  Tvekar inte heller en sekund att du kommer att förvalta Király helt perfekt :)

 2. Jättefina krukor med innehållande blomster, kan faktiskt tycka att det ibland är snyggare med krukor istället för en massa rabatter. Klart det kommer gå fint med en lille, ta det lugnt och se till att behålla glädjen.
  Kram

 3. Fint värre i krukorna.
  Jag tror säkert att det kommer att gå jättebra med Király. Lugnt och fint och en sak i taget så löser sig det mesta bara glädjen finns där – och det verkar den ju göra. Sen är det svårt att bromsa, jag vet, man vill liksom göra allt på en gång. Men jag tror att det kommer att ge sig av sig självt.
  KRAM

 4. Anna: Tack :)

  Eva G: Skulle nog inte blivit några här heller om inte min kära syster fanns :)
  Ja tack vara inspiration från flera håll :yes:

 5. Så fina höstkrukorna blev! :) Min plan är alltid att få till fina krukor men kommer aldrig till skott att ens innhandla krukor, ha ha!

  Kul med roligt träningspass! :)

 6. Sara: Ja trivs tillsammans gör vi VERKLIGEN – och så glada för att ha dig :rotfl:

  nmp: skulle velat haft något högre även i den men hittade inget.

  Maria: Tack! Lycka till själv med din lilla goding – hoppas vi ses någon gång inom en inte allt för avlägsen framtid :)

 7. Fina krukor du fått till ;) Visst är det en utmaning med en ny valp. Man vill så mycket och visst är det som du säger att man vill förvalta det så väl som möjligt. Inte alltid så lätt faktiskt, då man vill både det ena och det andra. Men tar man en dag och en sak i taget så blir det bra helt klart.. Själv känner jag att det är så lätt att gå lite för fort fram när man har en framåt valp.. Lycka till med finingen :)

 8. Jag tvekar inte en sekund på att du kommer förvalta honom på allra bästa sätt och det hoppas jag du vet, det spelar ingen roll hur långt ni kommer bara ni trivs tillsammans och att du är nöjd med hur han är och med det ni gör tillsammans !! Men jag vet även hur du känner det är liksom en ”once in a life time” :inlove:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.