web analytics

Förändring och nystart

Nu har jag gjort lite förändringar här på hemsidan och slagit ihop tripora.se med mitt företag hundkanslan.se . Det kommer att göra det lättare att administrera för mig och för er läsare innebär det att ni kommer att få läsa om både mig, våra hundar och dessutom få lite tipsa och idéer om hur ni bäst tar hand om era fyrbenta vänner :-)

Jag kommer från och med nästa vecka öppna upp hundmassagen igen, dock i mycket begränsad utsträckning då min axel inte är helt återställd ännu. Vill ni veta mer om vilken typ av massage det handlar om och var jag finns samt vad det kostar så hittar ni alla uppgifter under menyn Företaget Hundkänslan
Däremot kommer jag tyvärr INTE att vara återförsäljare av Bravo hundfoder längre.

Hundkänslan finns även på Facebook – gilla den och ni kommer inte att missa några tips (:good:)

160115_luna1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.