web analytics

FÖR varmt

Måste säga att jag är glad att jag inte har någon valp just nu – det är FÖR varmt för att orka göra något alls utom att bada eller sitta i skuggan……. som tur är tycker Elton nästan samma sak ;)

Tycker att alla collies som presterade på Collie-SM i helgen var KANONDUKTIGA. Ja alla hundar (och folk) som presterade i helgen har verkligen gjort en prestation i denna hetta (vet duktiga ekipage som var i Bjuv och sprang agility)!

Vi var på Collie-SM och hjälpte till med arrangemanget plus att Jerker var tävlingsledare för lydnaden på söndagen och jag var tävlingssekreterare. Vi träffade som vanligt mycket trevligt folk och hundar och fick många givande hunddiskussioner under helgen – TACK ska ni ha :D

Hade även massagebänken med så jag han massera några hundar i mellan övriga sysslor. Alltid roligt när man märker att man kan lösa en hunds muskelproblem!

Nu är semestern slut och vi ska ta tag i saker här hemma som behöver göras. Jag ska, med visst bistånd av syrran, försöka få lite struktur och förenkling i trädgården. Jerker ska börja ta bort en vägg mellan matdelen och arbetsrummet och sedan lägga nytt golv m.m.
Allt är tänkt att vara klart till i slutet av augusti för då kommer ”Kungen” (som Elton skulle ha skrivit i sin blogg ;) ) eller Mr X som vi även kallar honom.

Här ett kort på mamma Csilla och dom små – ser så lugn toch fint ut i valplådan!

Jag har även gjort i ordning en bildsida på hemsidan där det finns ett antal bilder från deras första levnadsvecka.
Välkomna in och titta på Tripora

5 reaktioner till “FÖR varmt”

 1. Låter som om ni har många och stora projekt att fylla tiden med framöver. Mamma verkar helt tillfreds med sin uppgift :-)
  Ha de gott i sommarvärmen
  Kram

 2. pumi.beErica: Förstår om Spader är slut, han gjorde många arbetspass i helgen ;)
  Finns nog inget som kan mäta sig med huvudbonaden från Kosta :D
  kram

  B-M: Om du går på länken till Collie-SM i inlägget så får du se han i kilt ;)
  Här har du en länk till en fákofärgad pumi: http://www.pumi.be/

 3. Hm, hade hoppats på en bild på Jerker i kilt.
  Försökte uröna på nätet hur en fakofärgad ser ut och kom fram till att färgen liknade Tottis.

 4. Först och främst: TACK för supertrevligt sällskap, kanonfint arrangemang och allt annat under SM-helgen. Spader är HELT utslagen …
  Men jag tycker nog att även om Jerkers lilla virkade hatt/bikini var fin kunde den inte riktigt mäta sig med kattunneln i Kosta …

  Csilla ser ut att vara en avslappnad mamma, en viktig egenskap. Håller tummarna för att allt går bra med ”den lille kungen”.

  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.