Ett Hem!

Vi har ett hem igen laugh

Elton ligger på rygg i soffan och sover som en stock – så underbart!

Det visade sig vara en ”grej” som fastnat och äntligen lossnade, troligen med kontrastvätskans hjälp, och kom idag ut den ”naturliga” vägen. Att man kan bli så glad av en ”korv” Wink

Nervös (visste ju inte om dom skulle vara tvugna att öppna honom) och dyrköpt lärdom men aldrig mer kommer han att få ha ett mjukisdjur själv!

När denna ”bit” svaldes vet vi inte, veterinären säger att det kan vara flera veckor sedan och först nu ställt till problem.

Cissi

Tack ska ni ha laugh
Det är verkligen så underbart att han är hemma igen. Nu hoppas vi verkligen att penicillinet tar bort infektionen han har/har haft och att det inte dyker upp något nytt….. Det räcker nu!

Cissi

Ja det är så skönt, nu hoppas vi bara att penicillinet ska hjälpa mot infektionen han hade också trots avbrottet.

Cissi

Erica: Ja nu njuter vi av att den 13Grine blev en lyckodag!

AK: Mmm lättnaden var verkligen enorm laugh

B-M: Ja vi var väldigt oroliga ett tag att det var kortisonets fel – hade varit extremt jobbigt.
Elton sover redan och vi är straxt påväg vi med Wink

Britt-Marie

Så härligt att det var ett ”mekaniskt” fel, och inte något elakt virus eller skada. Jag antar att ni är rätt slut nu, efter alla oro och väntan. Pussa på den lille godingen från mig.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.