web analytics

Dagarna går

och Király växer faktiskt en del. Har tyckt att han har varit så liten hela tiden även om han nog är en väldigt normalstor pumivalp – allt beror på vad man jämför med ;)

Men idag tänkte jag på att han faktiskt börja få lite längre ben, i alla fall bak :) och att han blivit mer stabil när man är ute. Vi gick en lång runda idag (en del bära blir det) och han är mycket säkrare när han far omkring nu än bara för några dagar sedan.

Vi gör ju en del ”roliga” saker tillsammans och han är verkligen med på noterna. Man kan göra mycket för en bit godis och lite lek. Har börjat ”nosa” på lite av varje; inkallning, kontakt, ligg, sitt, stå, target, kloss och igår tog vi även fram en spårpinne och började lite med ”ta apport”. Han tycker det är så himla skoj att det gäller att begränsa tiden så det inte slår över.
Elton är riktigt duktig han med och jag passar på att köra passivitet med honom under tiden. Ibland byter jag och Király får vara passiv vilken inte är så lätt men nyttigt!

Fast mest är det bus och sova som gäller än så länge och det gör han med besked. Elton uppskattar busstunderna men även sovstunderna gillas ;)

15 reaktioner till “Dagarna går”

 1. Marie: Ja det tror jag han kommer att göra ;)

  Erica: Jag njuter varje sekund :D

  Maria: Ja det är så bra om det fungerar så jag ska verkligen försöka lägga ner tid på det.
  Ha en bra dag!
  kram

  Anna: Så roligt att du gillar Kenszo <3

 2. Ni har ju att göra iaf.. :)
  Kan tänka mej att Elton tycker det är skönt med vilostunderna.. :D Ha ha..

  Visst är det bra för dem att vänta medan den andra tränas. Det tog lång tid innan det funkade med Zazza och Kiwi. Men nu går det mkt bättre. Tom i apporteringen :D Såå skönt är det..
  Ha det gott.. kram kram

 3. Halloj! Det har hänt mycket sen jag var inne på er sida förra gången. Har inte varit så aktiv tyvärr men desto roligare att titta in och se er härliga valp! Han kommer nog skänka er mkt glädje. Blir kul att följa alla upptåg.

  Kram

 4. Det händer en hel del hemma hos dig med ser jag. Tror Figo var 4 månader innan han kunde ligg på kommando.. Det ville han inte, men sitta gick bra haha visst är de roliga. Men vem har bråttom ;) Figo har växt fort och är en stadig kille om jag jämnför med Lucaz och Alfonz utveckling. Alfonz var ju en liten plutt och Lucaz var smal och taning länge då han inte var någon hejare på att äta.. Helt olika i sina kroppar alla tre. Nu hoppas jag att det planar ut lite och att han stabiliserar sig de kommande månaderna.

  1. Nu kan inte Király några kommandon, det jag menar med att ”nosa på” är att han bjuder dessa saker frivilligt när vi ”leker” ;)
   Och jag belönar det jag vill ha just för stunden :D
   Olika kan man verkligen säga att våra pumis är också – stor skillnad på Elton som liten och nu på Király men jag försöker låta bli att jämföra :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.