web analytics

Biolight

Tänk vad roligt det är att satsa på något nytt när man känner hur rätt det är :yes:
Det gäller både när man provar något träningssätt man inte använt tidigare i hundträningen eller som nu i jobbet då jag skaffade en Biolight! Var länge nyfiken på just Biolighten men tyckte den var så väldigt dyr i inköp…. Tills Jerker hittade en begagnad på Blocket – då slog jag till!! Och det ångrar jag inte idag.

Har använt den med mycket gott resultat på hundar som antingen har haft för ont för att det ska varit meningsfullt att massera eller varit för rädda/avogt inställda till människor för att tillåta massage i första läget. Efter att antal gånger har dessa hundar blivit så pass mycket bättre att de klarat av min massage, jätteroligt och inspirerande för mig som terapeut.

Biolighten ger mig även möjlighet att hjälpa människor med vissa typer av problem. Har använt den själv när jag stukade foten rejält och genom att jag körde på med Biolighten direkt ett antal gånger slapp jag gå i veckor och ha ont. Blev i stort sett bra på några dagar! Har även hjälpt en vän en hel del med hennes rygg/länd/ljumskproblem och nu har jag ännu en ”tvåbenskund” som jag hoppas kunna hjälpa :yes:

Funderar på om jag kanske ska göra det möjligt även för människor att komma och få behandling?! Som det är nu så blir det ”massagebänken i vardagsrummet” och det är ingen bra lösning i långa loppet…. Kanske ska se om jag kan få plats både med mitt höj-och-sänk-bara bord som jag använder för hundarna och massagebänken ute på mottagningen?! 

 Vill ni veta mer om Biolighten så gå till Hundkänslans hemsida!

6 reaktioner till “Biolight”

  1. Man måste sattsa för att vinna och det gjorde du :-D
    Glömt inte bort knät du räddade också en fantastisk manick den där biolighten :yes:

  2. Hmm jag Pmar min nacke och rygg till dig så kan du väl fixa den åt mig och skicka tillbaka den hel och utan värk :-) Skämt och sido vad bra om du kan hjälpa tvåbeningar med. Så mycket bättre för ditt företag att kunna brädda sig lite. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.