ÄNTLIGEN!

JA så var dom då äntligen födda laugh

För er som är nyfikna hänvisar jag till hemsidan som är uppdaterad både här och där Wink

Triporas hemsida

Vi har varit på Collie-SM-möte idag så jag har inte riktigt hunnit fatta att det äntligen blir en liten valp här efter sommaren.

Tur att kommande vecka kommer att vara full av SM-förberedelser och sen ska vi äntligen ta tag i både vår trädgård (förenkla en hel del i den) och att bygga om i köket och lägga nytt golv både i köket och hallen. Allt beräknas vara klart till den 27 augusti så vi lär inte få så mycket tid över för att längta laugh

Camilla o Frodo

Åh vad roligt, önskar er verkligen lycka till med den nya
familjemedlemmen. Frodo skulle nog gärna va i Eltons ställe o få ta hand om en lillebror. Kramizzar..

Erica

Jag misstänkte att det var en ny småtting på gång!
OJ, vad spännande.
Stort, stort lycka till med honom.

Kram

Bettan

GRATTIS. Hoppas det blir vad du längtat efter smile Fako-färgad? Antar att det är den som ser lite brunaktig ut. Har aldrig hört det uttrycket tidigare.
Kram

Sara

Ja äntligen är så glad för din skull och hoppas att den lilla kommer leva upp till dina förväntningar.. glöm inte att du valt detta själv hehe..

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.