web analytics

Diverse

I går eftermiddag tränade Elton och jag en hel del ordförståelse mellan sitt och ligg, gick riktigt bra inne. Tränade även ingångar i ff och vändningar, han är jätteduktig på det när vi är inne. Nu är det hög tid att ta ut det också ;)

På kvällen var jag på Rotary-möte! Dom hade bjudit in alla nya företag i kommunen och vi fick presentera oss och berätta vad vi sysslar med.
Inte min favoritsysselsättning direkt att prata inför folk men det gick bra. Tror det kan vara givande att folk har sett en och vet vad man sysslar med.

Ryggen är inte bra men i alla fall på bättringsväg. Ska försöka vara duktig med stretchandet och Royal Defensen så kanske det blir helt bra snart :)

Nu har även min moster och morbror skrivit på sitt hus så i kväll var vi där och åt premiärmiddag. Det är ett jättetrevligt hus och gudskelov inte så mycket att göra på innan dom ska flytta in ;)

Till sist vill jag sända en tanke och en stor kram till en kamrat som var tvungen att ta bort sin fina Rizzla alldeles för tidigt på grund av sjukdom!

7 reaktioner till “Diverse”

 1. Skönt att ryggen är på bättringsvägen..vore bra om min förkylning kunde gå samma väg..visserligen har jag inte ont i halsen längre..nu sitter allt i huvudet istället :(
  Sänder också en tanke till henne..usch så tråkigt..
  Kram

 2. Maria: Jaha är det därför du inte tävlar – synd :(
  Men förhoppningsvis blir det bättre och då ska du väl ge dig ut :D
  Ha det bra!
  kramar

 3. Skönt att ryggen är på bättringsväg iaf.. bra tat få presentera sej lite.. Håller med om att det inte är nån favoritsysselsättning att prata så där.. Men man lär sej ju.. Fats jag tycker att dte är skitjobbigt inomhus av nån konstig anledning. :)
  Det går tyvärr inte starta henne på prov, just därför jag låtit henne vara med på jakt för hon piper för mkt, så jag kan inte komma så långt.. inte så mkt som hon pep under träning.. Hua!!!
  Men det är kul att hon får göra sånt här.. Vi ska fortsätta starta på såna workingtest men några jaktprov blir dte nog inte, om hon inte tystnar helt utav att få jaga.. :D Man kan ju hoppas.. :D
  Ha det gott.. kram

 4. Så nu är hela släkten smålänningar? ;-)
  Trist med kompisens hund, jobbiga beslut som kanske är det enda rätta hur ont det än gör.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.