…..

Jag vet att det är länge sedan jag skrev något men saknar just nu lusten……

Mår bättre även om halsen känns ibland men det är troligen någon allergi.

Håller på att göra ordning i förrådet för att kunna ha kombinerat mottagningsrum och gästrum där. Det tar tid men blir fint laugh

Spårtävling i morgon på Lesseboortens BK, Jerker är tävlingsledare och jag ska lägga ett spår, vara mottagare på två samt mottagare på budföringen. Dessutom har det varit sista anmälningsdagen till klubbens lydnadstävling så där har det också varit en hel del att göra – för att inte tala om bokföringen……..

I morgon eftermiddag åker jag till Kvänum för ännu en vecka i plugget. Behövs verkligen då det går mycket bättre att plugga där med gänget än vad det går här hemma.

Ha en bra vecka allihop så får vi se när vi ”hörs” nästa gång laugh

mania

Skönt att veta att du håller koll ändå Wink
det gick inte så bra idag.. Ska se om jag orkar uppdatera ikväll… Trött som bara den.. Men jag är inte besviken smile
Kram!

mania

Håller med jönsöligan.. Rapport snart tack… smile
Ha en trevlig helg.. kramar
Hälsa Jerker med.. smile Du kan hälsa och tackf ör tipsen med datorn… De har fixat mej tillfälligt internet nu.. smile
Kram på er..

jonsoligan

Tack Cissi..
Hoppas du hittat skrivarlusten så det kommer en rapport om hur din vecka varit..
Ha en underbar helg..kram

hundkanslan

AnneSofie: Vi hade perfekt tävlingsväder smile

Ninni: Tack laugh

Maria&Lucaz: Tack! Ja det är lite kämpigt men jag gillar verkligen det jag ”blir” när jag är klar så det är bara att stå ut laugh

Maria & Lucaz

Ha en riktigt bra vecka i Kvänum och jag beundrar dig som pluggar och läser på avstånd från man och hund.. Det är bra gjort och det vet i 17 om jag skulle klara.. Men det är ju en rolig kurs du läser och då går ju alt så mycket lättare ;O)

hundkanslan

Elisabet: Ha en bra vecka själv och ta det lugnt Wink
kram

Jönsöligan: Det ska jag smile
Jag tänker massor på dig och hoppas allt löser sig till det bästa.
kramar

Mania: Det gick jättebra på tävlingen, i alla fall för oss funktionärer Wink
Ha en trevlig vecka du med smile
kram

mania

Skönt att höra att ni lever iaf… smile
Fullt upp.. Hoppas det går bra på tävlingen idag..
Ha en trevlig vecka med pluggande.. smile
Ha det gott..
Kram

i-b

Ha det bra i kvänum!
Ibland så kan man nog ha månader ,då man inte skriver,och ibland då skriver man hela tiden,det så olika.sen är det ju såna fina dagar nu så man vill inte sitta vid datorn.
Hoppas du får klarhet i vad som reatr din hals! kram

Britt-Marie

Att blogga får inte vara ett påhäng. Det är för sin egen skull man gör det, inte för andras, och man ska ha lust, annars kan det vara. Ibland kanske man skriver spaltkilometer om något som intresserar en, ibland kanske det bara blir en bild och en bildtext och ibland inget alls.
Kul med lite aktivitetet på klubben. Måste vara lärorikt att vara med och vara tävlingsfunktionär.
Hoppas du får en trevlig vecka i Kvänum!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.