web analytics

:)

Roligt att det blev så många långa engagerade inlägg i förra bloggen – gillar när det jag skriver ger gensvar laugh

Tänkte bara kommentera en sak av det som skrevs lite extra: Alla valpar är olika både beroende på arv och miljö så man kan inte säga att det alltid är upp till en själv hur ens valp ska bli. Arvet är något man inte kan göra sådär jättemycket åt så ibland blir det inte bra hur väl man än vill och hur ”rätt” man än gör……

I går var vi hos veterinären med Elton och tog nya prover – svar om en vecka förhoppningsvis!!

Jerker och Király var med och vi passade på att gå en sväng i centrala Nybro med hundarna. Det var torgmarknad så det fanns mycket att titta på. Elton har ju varit med förr men för Király var det första gången – spännande verkade vara hans åsikt smile

På eftermiddagen var jag till L på ”kalas” då Izak fyllde 1 år i går, tänk vad tiden går fort! Tycker inte det är alls länge sedan han kom och L lånade Trissans fina valptäcke till honom då det var svinkallt i vintras.

Idag var Jerker och Elton till Lessebo och gjorde ordning sökrutan till helgens tävling. Dom hade en härlig om än lite blöt förmiddag i skogen. Eftermiddagen tillbringades med att koka mer tomatmarmelad då våra snälla grannar förser oss med tomater laugh

Nu ska jag ta ut Király en sväng på tomten sen får vi se om vi sysselsätter oss med lite ”skoj” en stund ;)

4 reaktioner till “:)”

  1. En uppfödare sa en gång något väldigt klokt till mig. Jag kommer inte ihåg hur orden föll, men hon menade att hon inte hade sålt en bra hund till mig, utan snarare en valp som hade förutsättningarna att BLI en bra hund. Resten hade jag gjort själv, enligt henne. Det var ju förstås något som jag blen väldigt glad att höra, men ju mer jag tänker på det så inser jag hur rätt hon faktiskt hade. Det är ju BÅDE arv och miljö som formar hunden.
    Jag hoppas så att Király är och blir den hund ni vill ha.
    Kram

Lämna ett svar till Bettan Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.