web analytics
Bruksträning,  Vardagen,  Whippetrace/LC/rundbana

Våren är verkligen årstiden då allt växer

Nu var det ett tag sedan jag bloggade senast och det har hänt en hel del här och jag börjar mer och mer hitta mig själv och inse vad som verkligen är viktigt för mig. Energin är förhoppningsvis också på väg tillbaka så jag orkar ta tag i allt jag vill *yes*  På tisdag är det äntligen dags för MR-röntgen av min axel och efter det hoppas jag att jag får veta vad det är för fel och hur man kan ”fixa till den”.

Hundträningen går framåt och med Hojt har jag börjat med spårupptag inför högre klass. I tisdags fick han ett spår på ett nytt ställe och skötte sig utmärkt:

150421_hojt2

Hojt och jag håller även på med noseworket och där börjar vi äntligen få till markeringarna, i alla fall hemma Wink

I tisdags var vi i Vetlanda och hälsade på Lunas uppfödare som har ett nytt gäng valpar, halvsyskon till Luna och dom var helt underbara *kiss*

150421_valpar2

150421_valpar3

Det var även LC-träning där och både Impe och Luna fick vara med. Impe fick springa själv då han varit ute och virrat lite på tävlingen i Sjöbo men den här gången hade han skött sig bra. Han har lite för dålig kroppskontroll för att ha bra kurvtekning så någon vinnare på LC-fälten lär han aldrig bli, men han tycker det är superkul så självklart ska han få fortsätta tävla ändå!

Tre av syskonen från Chase Me:s första kull sprang licenslopp. Sparven och Snobben sina två första och det gjorde dom med bravur medan Luna sprang sitt sista och även hon fick mer än godkänt av licensgivaren *yess* Så nu är det klart och alla papper inskickade och pengarna betalda så nu väntar vi bara på att licensboken ska komma så kan hon ut och tävla LC sen *kiss*

150421_luna

6 kommentarer

 • Britt-Marie

  Grattis till licensen! Hoppas det blir tillfälle att komma och se henne och Impe tävla någon gång. Hoppas också att de hittar felet på sin axel så att du kan få rätt behandling.

 • Erica

  Grattis till licensen!
  Gillar dock de första meningarna bäst. Att hitta vad man vill och att ägna sig åt det är en underbar känsla. Hoppas nu bara att axeln kan räta till sig.

  Många kramar. Hoppas vi ses/hörs snart.

 • Sara

  Grattis till tävlingslicensen hon är ju bara så läcker vilket muskel paket alltså In Love
  Håller tummarna för bra svar på röntgen på TisdaG!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.