web analytics

”Tycke och smak ska man aldrig diskutera”

.. finns det ett gammalt ordspråk som lyder. Jag håller väl inte riktigt med utan tycker det är viktigt att kunna diskutera om man har olika åsikter om något. Det enda jag bestämt vänder mig mot är de som ”tvingar” sina åsikter på andra, man måste få ha olika tankar och åsikter så länge man inte bryter mot någon lag förstås.
Inom alla intresseområden så finns det många åsikter, tankar och idéer och det tycker jag är bra, om alla hade samma åsikt så skulle det bli väldigt likriktat och hur kul är det… Sen är det såklart viktigt att man respekterar att andra inte tycker som en själv och inte bli osams för det. Tänk så många krig som skulle ha förhindrats om alla respekterade att alla inte tyckte samma sak :heart:

Som tillexempel den här valpen på dryga fyra månader, det finns säkert de som inte tycker han ser fin ut men det gör jag :inlove: . Partisk? Ja jättepartisk laugh kiss . Triporas Torta di mandorle ”Tårta”!

Sen finns det dom som vill ha en lugn och sansad valp som inte ska kolla på precis allt när man är ute, det vill som tur är inte jag (hur jobbigt det än är) crazy cool .

Fullt ös på skogspromenaderna nu när det är ok att ha hundarna lösa på ställen där jag har hyfsad koll, jaktintresset är stort i dom alla tre så det gäller att ligga steget före på vad som dyker upp i omgivningen.

För övrigt tar vi det ganska lugnt just nu då både jag och Raya har våra skavanker:

Men förhoppningsvis är vi på bättringsvägen båda två!

I helgen blir det därför blondinerna som får roa sig med att springa vänstervarv. Kommer säkert att gå sådär, i alla fall för lilla ”långben”, men jag brukar alltid ha trevligt vid sidan av whippetringen på utställning så jag ser mycket fram emot helgen ändå yes .

6 reaktioner till “”Tycke och smak ska man aldrig diskutera””

  1. Hmmm …
    Jag skrev en kommentar här -trodde jag ? – för ett tag sedan, men jag klickade väl aldrig iväg den gissar jag ??
    Hur som helst så håller jag verkligen med dig om att det är SÅ viktigt att dels tycka olika, dels kunna prata om det. För visst måste man väl kunna inse att bara för att någon inte tycker som en själv så behöver det ju inte innebära att denna någon har fel.
    Kram ❤️

  2. Älskar bilden när hon kikar på gräsklipparen laugh ! Plötsligt väääldigt lång rygg så att hon inte ska missa en sekund av gräsklipparens rörelser…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.