web analytics

Lång dag

Gårdagen började redan halv fem då vi skulle vara i Ljungbyhed i god tid före nio. Enda fördelen med att kliva upp så tidigt var att se det fina vädret och de vackre vyer som blev medan morgondimman lättade.

140601_1

Det här med att ställa whippet är jag ju inte så hemma på ännu så när Lunas ”farmor” (pappa Ruters ägare) gärna ville ställa henne så överlämnade jag utställandet med varm hand till Camilla! Hon var jätteduktig och Luna gillade henne så det gick så bra så.

140601_luna1

140601_luna2

140601_luna5

140601_luna3

Det var sex stycken i tikvalpar 4-6 månader:

140601_luna4

Luna skötte sig jättebra och Camilla visade henne fram till en tredjeplats – tack för det :inlove: !

140601_luna6

Riktigt fin kritik fick Luna också där det enda var att domaren vill ha aningens bättre överlinje och förbröst. Vann gjorde fina syster Sparven, och då brorsan Snobben vunnit bland hanarna blev det en ren Chase Me-final där Snobben drog det längsta strået och blev BIR/BIS-valp 4-6 mån! Stort grattis till uppfödare/ägare Helena :rotfl: :rose:

Även om valparna var klara relativt tidigt så valde vi att vara kvar och titta på andra whippetar (Rufus och mamma Shirley framför allt), umgås med Camilla och Helena (och andra whippetmänniskor) och även shoppa lite ;-)
Jerker var smart och tog en liten tupplur mitt på dagen:

140601_2

Medan uppfödaren och hanhundsägaren försökte få en snygg bild på min fina Luna :heart: :

140601_3

Grabbarna var också med såklart och det gick ingen nöd på dom även om det kanske inte var den mest uppiggande dag dom varit med om… Men det fanns hur mycket som helst att gå på där vi var så trevliga promenader fick dom i alla fall :yes:

Vi var hemma igen vid halv åtta – åtta och då var jag helt färdig så både jag och hundarna somnade tidigt efter en trevlig, händelserik men lång dag smile

12 reaktioner till “Lång dag”

    1. Tack!

      Världen är bra liten, min pappa med familj köpte sommarställe i Skäralid i början på 80-talet så jag var där ett antal somrar och självklart var vi även i Ljungbyhed en del smile

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.