Galet glad och fin liten tjej

140311

Hon är en härlig liten tjej våran Luna och så säker i sitt språk med andra hundar. Vi var hos Helén och Classe i går och dom har en corgi och två kelpie som Luna snabbt kom överens med. Först talade hon tydligt om att hon var liten och alla tre grabbarna var så snälla och lät henne bestämma takten. Det tog inte lång stund innan hon var lika framåt som vanligt och sprang och busade runt med framför allt Preben som älskar valpar!

140311_1

140311_2

140311_3

Helén är jätteduktig med kameran och hon har verkligen fångat Lunas väsen – ena stunden så söt och fin och i nästa helt galen Wink Tack snälla för en härlig eftermiddag och alla fina bilder!!

140311_4

140311_5

140311_6

140311_7

Helén

Som att fota en blåmes! Sååå snabb, hit och dit och fram och tillbaka! Värre än en kelpie faktiskt Wink Och dessutom väldigt ljus!
Det var väldigt trevligt att träffas men det är inte bara därför vi måste träffas snart igen. Jag vill fota om!

cissi

Ja både Luna och Preben var bra på att ha härliga uttryck när dom lekte, och duktiga Helen lyckades fånga en hel del på bild laugh

Jenny Hamberg

”ena stunden så söt och fin och i nästa helt galen”
Kort och kärnfull beskrivning av en whippetvalp! smile

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.